Prijava
Korisničko ime

LozinkaNiste još naš član?
Registrirajte se, besplatno je!

Izgubili ste lozinku?
Nema problema, zatražite novu.
Članovi Online
Tom8221:35:20
St3fke 1 dan
AHJAK 1 dan
ZoranC 1 dan
carreras 2 dana
marinnn 2 dana
mojo 2 dana
darkoh 2 dana
Mandic 3 dana
damirs 3 dana

Registriranih: 850
Najnoviji: St3fke
Google Translate
Galerija
Odabrani Članci
Intervju sa Grégoire Wolins...
Filtracija i protok biljnih...
Interview with Chris Lukhaup
HAS Contest 2013
Intervju Cliff Hui
HAS na Facebooku
Posjetite
MojBiljniAkvarijum
Aquascaping World
Creative Aquascaping Union
Akvaristi.net
Aquanubis
Aqua Journal
IAPLC natjecanje
AGA natjecanje
Kategorija
Članci Početna » Intervjui na hrvatskom
Članci: Intervjui na hrvatskom
Intervju Cliff Hui

Velika nam je čast i zadovoljstvo, predstaviti Vam intervju, sa po mnogima najboljim svjetskim aquascapereom Cliff Huiem. Čovjekom čiji su radovi unazad par godina, redovito među prvih top 5 mjesta najpoznatijih svjetskih natjecanja. Uživajte!

Intervju Mark Evans

Za Marka Evansa (aka Saintly), aquascapera iz Engleske, teško je reć da li je bolji fotograf ili aquascaper. Njegove fotografije, scapeovi i način prezentacije ostavljaju bez daha. Samo za naš portal odgovorio je na par pitanja. Uživajte u intervjuu!

Intervju s Oliverom Knottom

Još jedno poznato ime iz svijeta Aquascapinga, ovoga puta iz Njemačke...orginalni i kreativni dizajner akvarija Oliver Knott, dao je intervju samo za Hraquascape. Uživajte!

Intervju sa Chrisom Lukhaupom

Chris Lukhaup je njemački akvarist, aquascaper, ljubitelj prirode, biolog, fotograf, muzičar...čovjek čiji je život nalik na san. Kuba, Čile, Argentina, Meksiko, Australija, SAD, Panama...samo su neke od zemalja gdje je išao na ekspedicije. Uživajte u našem intervjuu s njim.


Intervju sa Dave Chowom

Kakva nas je čast zapala ovaj put, da intervjuiramo jednog od najboljih aquascapera na svijetu. Čovjek koji već godinama diktira trendove aquascapinga, čovjek koji je svake godine, sa svojim radovima, u top 5 plasiranih na najpoznatijim svjetskim natjecanjima. Uživajte u našem intervjuu sa CAU perjanicom, Dave Chowom.


Intervju sa Diegom Sandovalom

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo, što je takav majstor aquascapinga poput Diega Sandovala, pristao dati nam intervju. Šta reć drugo, nego da se zavalite i uživate u intervjuu i slikama minijatura, ovog odličnog španjolskog aquascapera.

Intervju sa Enricom Serenom

Enrico Serena je poznati talijanski aquascaper koji ima zavidnih uspjeha na poznatim aquascaping natjecanjima. Kako je bio i sudac na našem prvom održanom HAS Contestu, iskoristili smo priliku i napravili intervju sa njim. Uživajte!


Intervju sa George Farmerom

George Farmer je ponajbolji britanski aquascaper sa mnoštvom prekrasnih scapeova iza sebe. Također je i jedan od utemeljitelja najvećeg britanskog aquascaping site-a UKAPS. Samo za HrAquascape je odgovorio na par pitanja o svojim radovima, fotografiji i aquascapingu općenito. Uživajte.

Intervju sa Grégoire Wolinskiem

Grégoire Wolinski (aka Ceed) je vrlo talentirani aquacaper iz Francuske. Njegovi radovi i orginalnost ostavljaju bez daha te smo zbilja smo ponosni što je pristao na intervju za naš portal. Uživajte!


Intervju sa James Findleyem

Osnivač Green Machine-a, James Findley, dao je za naš portal jako inspirativan intervju u kojem nam je predstavio svoje radove i iznio vlastita iskustva o tome, kako izgleda kad hobi postane posao. Uživajte!


Intervju sa Jordi Pelegríem

Aquascaper iz Barcelone, Jordi Pelegrí (aka Pele) vodi odličan sajt na kojem je intervjuirao mnoge svjetske aquascapere. On sam je također vrstan aquascaper, pa smo mi intervjuirali njega. Uživajte!

Intervju sa Justin Lawom

Justin Law iz Hong Konga, svojevremeno je bio poznati aquascaper, član Creative Aquascaping Union-a, koji se kasnije počeo aktivno baviti fotografijom, pa smo iskoristili priliku da mu postavimo i par pitanja o fotografiji. Uživajte!


Intervju sa Katjušom Karlovini

Slovenska aquascaperica Katjuša Karlovini, na forumima redovito oduševljava svojim prekrasnim scapeovima i fotografijama. U zanimljivom i inspirativnom intervjuu za naš portal, otkrila nam je više o sebi i o svom aquascapingu. Uživajte!

Intervju sa Norbertom Sabatom

Norbert Sabat je poznati poljski aquascaper i fotograf, veteran u hobiju, koji je svojim radovima nadahnuo mnoge aquascapere diljem svijeta. Imali smo tu čast intervjuirati ga. Uživajte.


Intervju sa Pasquale Buonpaneom

Pasquale Buonpane je fenomanalan talijanski aquascaper čiji radovi posljednjih godina redovito očaravaju sve, kako suce na natjecanjima gdje je osvojio pregršt nagrada, tako i kolege aquascapere. Pasquale je također i ljubitelj prirode, planinarenja i biciklizma, pa je stoga ovaj intervju prava poslastica. Uživajte.